Sociaal intranet van O&I Services

Stage

Gezocht: Front-end rockstars die op zoek zijn naar een toffe stage!

Denk jij bij cookies niet alleen aan dingen die je kan eten? Gaat jouw bloed sneller stromen van HTML/CSS & jQuery? En ben je toevallig ook nog op zoek naar een leuke dynamische stageplek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de periode van september 2015 t/m januari 2016 zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste front-end rockstar die ons kan helpen om de intranetten die wij bouwen nog beter te maken!

O&I Services is social intranet expert van A tot Z. Dit houdt in dat wij (veelal) grote organisaties van het begin tot het eind begeleiden bij de implemenatatie van een sociaal intranet.

Wat bieden we?

We bieden zowel het adviestraject als de techniek. In veel gevallen maken wij gebruik van Microsoft SharePoint, Typo3 en Drupal en lezen gegevens uit in een mooi vormgegeven eigen template o.b.v. BOOTSTRAP / HTML5 / JQuery. Voordat we beginnen aan het daadwerkelijk bouwen zijn er op basis van persona’s, user stories etc wireframes ontworpen die jij vervolgens in HTML en CSS om mag zetten en koppelen met SharePoint databases. De klanten waar wij onder andere voor werken zijn: Landal Greenparks, Hanzehogeschool Groningen, ICT dienstverleners, Waterbedrijf Groningen, Waterbedrijf Drenthe, ASSA ABLOY en vele andere.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde derdejaars stagiaire in de richting van communicatie systemen, mutimedia design of informatica die het leuk om een sociaal intranet van A tot Z te ontwikkelen met ADOBE CS / BOOTSTRAP / CSS / HTML5 / jQuery / SQL. Je bent proactief, kunt zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid.

Wat mag je verwachten?

    Veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng

    Werken voor toonaangevende organisaties

    Een uitdagende stageopdracht

    Goede stagevergoeding

Kortom ben jij die front-end rockstar die een toffe stage zoekt, in een gezellig en enthousiast team? Stuur dan je motivatie en cv naar Gerard van der Heide g.vanderheide@oi-services.nl. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 06 – 249 77 660.

‘In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint’

 • In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint
  Download deze white paper
 • ‘Winstgevend social intranet? Start bij de business case!’

  Winstgevend social intranet? Start bij de business case! - O&I Services
  Download deze white paper

  Over O&I Services

  O&I Services is een SharePoint specialist uit het Noorden. Onze kennis en ervaring hebben wij samengevat in een sociaal intranet die wij op basis van een standaard product kunnen aanbieden. Meer over O&I Services...

  Onze producten

  De volgende producten worden door O&I Services aangeboden:

  Sociaal intranet
  Community software
  Office 365+
  Apps

  Onze diensten

  Naast onze producten kunnen wij u ook helpen met de volgende diensten:

  Adoptie
  Business Case
  Analyse & strategie
  Implementatie
  Community Management

  Onze kennis gedeeld

  O&I Services kiest er bewust voor om haar kennis te delen via:

  White papers
  Case studies
  Infographics
 • Blogs
 • Contact opnemen?

  O&I Services
  Paterswoldseweg 808
  9728 BM Groningen (route)

  Telefoon: 050 5250233
  Internet: www.oi-services.nl
  E-mail: info@oi-services.nl
  Twitter: @oi-services