Sociaal intranet van O&I Services

Over ons

O&I Services voegt waarde toe voor haar opdrachtgevers door hun business en IT strategieën op één lijn te krijgen met hun business behoeften. Wij concentreren ons hierbij niet alleen op Advies, Migratie en Implementatie maar ook in het bijzonder op de Adoptie van de aangeboden oplossing.

Visie

Onze visie laat zich samenvatten als:

Communiceren, samenwerking en het delen van kennis vereenvoudigen en stimuleren met behulp van sociale ICT oplossingen waarbij de medewerker centraal staat maar altijd met respect tot de bestaande bedrijfscultuur. Wij willen constant innoveren en hebben een sterke focus op het standaardiseren van oplossingen. Aangezien 70% van alle sociale intranetten met Microsoft SharePoint 2013/Office 365 werkt, hebben wij hier veel ervaring. Echter, is geen pakket ons onbekend.

Onze waarden

Onze missie, uitgangspunten en onze waarden, zijn de motor achter de beslissingen en activiteiten die wij ondernemen. Ze zijn een zeer belangrijk aspect van de manier waarop we samenwerken met onze klanten, partners en onze eigen collega’s.

Wij geloven in wederzijds respect, integriteit, eerlijkheid en hard werken. Wij zijn nuchter, denken conceptueel maar hebben een hands-on mentaliteit, integriteit staat voorop, we werken graag samen, zijn betrokken en altijd op zoek naar oplossingen. Wij bouwen aan een goede vertrouwensrelatie met onze klanten. We staan altijd open voor vernieuwing en geloven in de kracht van eenvoud. Wij vinden dat een functioneel ontwerp de gebruiker altijd moet ondersteunen.

Deze focus op eenvoud, resultaat en cultuur zorgt er voor dat onze klanten tevreden zijn en wij met veel plezier samenwerken met onze klanten.

Het team

De teamleden van O&I services stellen zich voor:


 • simon
 • Simon de Jonge, Managing Partner

  Simon richt zich al 20+ jaren op het opzetten van IT-gerelateerde ondernemingen in de regio Groningen. Ondernemen kan dan ook omschreven worden als Simon’s passie. Ondernemen met ICT invloeden nog veel meer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de organisaties die Simon heeft opgericht, een ICT component hebben. In het verleden richtte Simon zich op het exploiteren van CRM-systemen, tegenwoordig richt Simon zich op het exploiteren van sociaal intranet omgevingen en workforce management applicaties. Simon’s belangrijkste focus op dit moment ligt op 2 vlakken:

  1) Social Business
  2) Worforce Management / Planning

  s.dejonge@oi-services.nl
  nl.linkedin.com/pub/simon-de-jonge/0/234/a53


 • Jean-Pierre Komans
 • Jean-Pierre Komans, Social Business consultant / Managing partner

  Jean-Pierre loopt al ruim 15 jaar mee in de wereld van technische implementaties. Van internetten, CRM-pakketten tot aan sociale intranetten en van Microsoft SharePoint tot aan Drupal en Typo3. Vanuit alle denkbare rollen kent hij de slagen van de zweep. Waar Jean-Pierre voor staat? Denken vanuit mensen, niet vanuit techniek. Techniek is een middel om een bepaald doel te bereiken, waarbij het doel pas behaald kan worden wanneer mensen de techniek gebruiken. Op basis van zijn jarenlange ervaring, gaat het hier vaak mis. Geld dat geïnvesteerd wordt in adoptie kan worden bespaart op techniek en terug worden verdient in tijd, geld en werkplezier. Kortom: Jean-Pierre opereert op het snijvlak van (marketing)communicatie en techniek, vanuit zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

  j.komans@oi-services.nl
  nl.linkedin.com/in/komans


 • Gerard van der Heide
 • Gerard van der Heide, Social business consultant / analytics-expert

  Gerard komt recentelijk uit de e-commerce wereld en heeft jarenlange ervaring met diverse (eigen) website en webshop systemen. Hij weet als geen ander wat het behelst om een nieuw systeem in de markt te zetten, mensen te bewegen het te gebruiken (adopteren) en bovenal het succes te meten en hierop te sturen. Daarnaast heeft hij jaren in het onderwijs ervaring opgedaan met de adoptie van het alumnibeleid. Wat Gerard motiveert? Vanuit eindgebruikers denken en starten met een stabiele basis. Zo ontwikkel je alleen die functionaliteiten die ook echt gebruikt worden, wordt het geadopteerd en genereer je winst. Door het gebruik voortdurend te meten, kun je het rendement verder verhogen. In tijd, geld en werkplezier.

  g.vanderheide@oi-services.nl
  nl.linkedin.com/gerardvanderheide


 

 • jean-pierre
 • Henk Freij, Developer & Consultant

  Henk Freij is onze specialist in SharePoint. Hij heeft als teamleider van SharePoint veel ervaring met dit systeem en weet als geen ander op welke manier SharePoint het best ingezet en gebruikt kan worden.

  Henk werkt bij O&I services sinds 2008. Daarvoor werkte hij bij WEKA Uitgeverij als consultant, waardoor hij weet hoe hij snel de juiste informatie kan vergaren en dit op een overtuigende manier kan overbrengen.

  h.freij@oi-services.nl
  nl.linkedin.com/in/henkfreij


‘In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint’

 • In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint
  Download deze white paper
 • ‘Winstgevend social intranet? Start bij de business case!’

  Winstgevend social intranet? Start bij de business case! - O&I Services
  Download deze white paper

  Over O&I Services

  O&I Services is een SharePoint specialist uit het Noorden. Onze kennis en ervaring hebben wij samengevat in een sociaal intranet die wij op basis van een standaard product kunnen aanbieden. Meer over O&I Services...

  Onze producten

  De volgende producten worden door O&I Services aangeboden:

  Sociaal intranet
  Community software
  Office 365+
  Apps

  Onze diensten

  Naast onze producten kunnen wij u ook helpen met de volgende diensten:

  Adoptie
  Business Case
  Analyse & strategie
  Implementatie
  Community Management

  Onze kennis gedeeld

  O&I Services kiest er bewust voor om haar kennis te delen via:

  White papers
  Case studies
  Infographics
 • Blogs
 • Contact opnemen?

  O&I Services
  Paterswoldseweg 808
  9728 BM Groningen (route)

  Telefoon: 050 5250233
  Internet: www.oi-services.nl
  E-mail: info@oi-services.nl
  Twitter: @oi-services